Skönt Att Det Är Fredag

Phuu, vilken morgon 😛 Det känns som att jag har haft några kaotiska morgnar de senaste dagarna, jag vet inte vad det beror på men ibland så blir morgonen lite tokig om man är väldigt trött. Jag kom hem sent igår, eller egentligen så var det inte så jättesent då jag kom hem vid 21, men jag hade varit igång hela dagen, så jag antar att jag var trött. Jag somnade ju nästan direkt när jag kom hem, somnade med smink på och nästan med kläderna också, men använde mina sista krafter till att ta av mig allt och lägga mig under täcket, sen somnade jag. Hann inte ens gosa och prata speciellt mycket med min älskling heller så det var tråkigt 🙁 Men kvällen med 4Good var trevlig i alla fall, vi åt gott, drack gott, provsatt i deras Mini bil och hade det trevligt. Jag ska berätta mer om kvällen sen, väntar bara på lite bilder från Lotta så ska ni få en bildbomb sen 🙂
Hade ni en mysig torsdag? 🙂
Bjuder på en bild från min mobil från igår, jag känner mig inte speciellt fin idag då jag sov i sminket så vill inte fastna på bild haha 😛
image