Köpa Eller Inte Köpa?

Det är frågan. När jag var inne på H&M igår för att fördriva tiden lite innan 4Good eventet så hittade jag en riktigt snygg kavaj som jag är lite sugen på. Jag har inte provat den än så jag vet inte ens om den passar eller ser bra ut på mig, men om den gör det; ska jag köpa den? Jag är egentligen ute efter en ljus kavaj, gärna i någon pastell färg, kanske puderrosa, men man kan ju även ha flera kavajer och inte bara en. Sen så kanske jag egentligen behöver mer toppar än kavajer i min garderob (min garderob ekar seriöst tomt, jag har nästan inga kläder) så jag kanske ska vänta med den och satsa på tröjor istället? Gaah vilket svårt val, tänk om jag hade bra med pengar och inte behövde tänka och vela så här mycket när jag vill shoppa utan bara kan plocka det jag vill ha, men i dagsläget så tror jag att jag får vänta med att köpa den då jag inte har råd just nu, så jag får hoppas att den kommer finnas kvar i butik näst månad, hoppas. Tråkigt nog 🙁
(Bilden gör ej kavajen rättvisa, den är snyggare i verkligheten) Kavajen är mörkblå och har ett snyggt mönster. Den känns lagom lång, man kan knäppa den och den känns tajt i designen. Ska jag eller inte?
image