Struktur & Ordning

God morgon god morgon, imorse så hade jag inte det lika kaotiskt som igår när jag skulle ta mig till jobbet, tur det, men jag missade dock bussen jag skulle ta från min älskling men jag kom i tid ändå, ännu mer tur. Ibland så har man ett bra flyt även om man lyckas få en dålig start på dagen, det gäller bara att vara positiv och tänka att allt löser sig ändå. För det brukar det alltid göra 🙂
har lite att fixa idag, jag ska fortsätta jobba på min idé; jag känner att det är mycket roligare att jobba på den nu när jag har kommit igång, för den svåraste biten är alltid att komma igång. Det är det alltid för mig i alla fall. Sen så ska jag även köpa min biljett till Attitude mässan på lördag, köpa en present till pappa som fyller år nästa vecka och sedan så får vi se vad jag mer hittar på. Jag borde ha tagit med mig min almanacka hit till jobbet, jag glömmer den alltid men jag skulle verkligen behöva skriva i allting som ska göras och vad jag har inbokat så jag har det framför mig. Man känner sig även lite proffsig när man har en snygg almanacka som man skriver i och har koll på alla sina möten och aktiviteter. Struktur och ordning ska det ju vara 🙂
20140306_074314_Bob