Steg Ett, Påbörjat!

Jäklar vad bra det blev 😀 Jag känner mig riktigt nöjd med mitt klippande och klistrande och nu har jag äntligen fått ner en del av idéen på papper framför mig så att jag får mer ordning och struktur på min idé, så att jag förstår den ännu mer. Så himla awesome det känns 😀 Jag är inte riktigt klar än utan jag har en del små detaljer som måste skrivas ner men det kommer bara bli roligt att få tänka till och se hur allt ändå löser sig. För någon vecka sedan så satt jag och var så frustrerad över att jag inte kunde få ner min idé på papper, att det var omöjligt att sätta ord på det jag hade kommit fram till, att allt bara blev en oförstålig röra med osammanhängande meningar. Men nu sitter jag här och har äntligen gjort det och jag känner mig så stolt. Jag lyckades göra något som jag trodde skulle vara omöjligt, och den känslan är priceless. Tänk på att ni är dem enda som hindrar er själva från att göra det ni vill. Ger ni upp för tidigt och inte kämpar in i det sista så får ni heller aldrig veta hur nära målet ni egentligen var. Så sluta aldrig kämpa för det ni vill, för ni kan nå alla era mål, bara ni vill och ger jävlar i att ge upp!
dp4bbfeb99

2 Comments

    • Hej
      Det är en secret 😉 Nej men det är en väldigt bra idé som jag kommer hålla hemlig tills allt är klart, för jag vill inte att någon ska sno den osv ^^ Sen är det alltid kul att vara litehemlighetsfull haha 🙂 kram kram