Slussen På Morgonen = Kaos!

Haha ja ni ser ju hur rubriken lyder, att vara vid slussen vid morgonrusningen är totalt kaos 😛 Min resa på morgonen gick i alla fall inte som jag hade tänkt mig, bussen jag tänkte ta kom inte så jag fick ta en buss som tar längre tid att åka (resulterar i att jag kommer senare till slussen), sen så var det så mycket bilar ute på vägen att det blev lite kö men det löste sig ganska så snabbt, tur det. Sen så kommer man ju till Slussen, det älskade slussen som alltid lyckas bli kaos. Jag skulle ha tagit bild på folkmassan så att ni hade fått se hur det är om ni inte har varit där under morgonen, men tråkigt nog så gjorde jag inte det. Men om jag säger att det var folk som köade ändå bort till spärrarna för att komma upp till tunnelbanan som åker mot T-centralen….! Ja, då förstår ni nog kaoset haha 😛 Tror till och med att jag skrattade lite tyst för mig själv för att det var så komiskt, jag vet inte varför det var så roligt men jag kunde inte låta bli 🙂 Väl därefter så flöt det på som vanligt och jag sitter nu på jobbet och äter lite frukost. Ska bara andas lite innan jag börjar tänka och planera dagens to do 🙂
God morgon förresten, hur har er morgon varit? 🙂
20140305_085345_Bob