Det Gör Ont

Mitt knä gör verkligen jätteont. Det har smärtat lite till och från under de senaste dagarna men det har inte varit så farligt eller speciellt märkbart när jag har promenerat eller suttit ner osv, men nu så känns det hela tiden. Jag kan inte ens sitta ner utan att det börjar smärta och jag måste sträcka ut knät för att få det att minska. Att bara stå upp gör även det att det smärtat till, vad är det som har hänt? 🙁 Det var 4 år sedan jag sist hade det här besväret med knät, så varför kommer det nu? Är det någon nerv som har kommit i kläm eller någon led som har hamnat fel? Det är så tråkigt att det blir så här för min benträning blir lidande, och om det är någonting på kroppen som jag främst vill träna så är det baksida lår och rumpa (okej jag vill träna hela kroppen men jag känner mest för rumpa och baksida lår just nu). På tal om träningen så tänker jag bara köpa ett månadskort på Friskis&Svettis Stockholm imorgon eller i början på nästa vecka, det är det enda jag har råd med just nu så får jag köpa ett årskort sen nästa månad.
Juste, jag sitter på jobbet och fixar en massa med min idé, har nog kommit på ett sätt att få ner allt på papper så ska testa och se om det fungerar. Jag skulle nog egentlien behöva photoshop eller något bra redigeringsprogram men nu får jag ta det jag har tillgängligt. Det blir mycket att klippa och klistra men det är jag ändå så bra på då jag klipper och klistrar så mycket för er, eller vad tycker ni? 😉
20140305_140024_Salomon