Tisdag

God morgon alla fina läsare, hur mår ni denna tisdag? För det är väl tisdag idag? Ibland känns det som att jag bara jobbar på som en robot och glömmer bort vilken veckodag det är, men jag tror det är tisdag i alla fall, eller?. Rätta mig gärna om jag har fel haha 🙂
Nej men jag sitter på jobbet just nu och har fått i mig ett glas vatten och två mackor, mumsar i mig min kesella utblandad med jordgubbssaft också, det är så gott. På schemat idag så ska jag planera lite för veckan, vad jag ska hinna med och vad jag ska göra osv (jag känner att jag egentligen borde göra en sån veckoplanering på måndagar men nu får det bli idag) jag har i alla fall 3 saker jag ska iväg på innan veckan är slut (kan berätta om det sen) så jag har en del att se framemot. Jag en person som gillar struktur i min vardag, att jag vet vad jag ska göra och när, så en planering är perfekt, men annars är det alltid roligt att se hur sin almanacka fylls med en massa roligheter, eller vad tycker ni? 🙂
20140304_075141_Greg