Coctailtomater

Is my candy 🙂 Det är så otroligt gott och dom små askarna kommer i en perfekt storlek för att ha som snacks på kvällen, inte för mycket men inte för lite (eller jo, ibland så är det för lite då jag vill äta mer 😉 ). Sen så är tomaterna lagom stora att sitta och mumsa på, en tugga för varje tomat. Dom smakar väldigt gott också, mycket bättre än dom vanliga tomaterna, dom små är mer söta. Jag gillar dom extra mycket när dom är hårda och inte har mognat helt än, då är dom som bäst. Jag har bestämt mig för att varje gång jag har ett sötsug och är nära på att köpa något onyttigt som kakor eller bullar så ska jag köpa en ask coctailtomater istället. Så mycket bättre, godare, nyttigare och jag kommer inte känna ångest efteråt då jag vet att det är bättre än en bulle. 🙂
Nu skulle jag inte direkt sitta och snacka om mina cravings för coctailtomater, men det är ju så gott så ville bara dela med mig av det ^^ , utan jag skulle bara kika in och kolla läget och dela med mig om hur underbart vårigt det känns ute 😀 Det är hur härligt som helst, spring is finally here (tar i trä) 😀 Solen skiner, dock lite bakom molnen men den skiner ändå och man får kisa med ögonen när man går ute, sen så är det rätt så varmt (det är plusgrader i alla fall). Fåglarna kvittar och det är ett stort tecken på att det är vår, att vakna på morgonen och höra lite fågelsång är underbart för öronen. Sen så är det bara något i luften som andas vår, ni vet när man får såna känslor som påminner om hur våren har varit under tidigare år, att kroppen och sinnet kommer ihåg hur det var då och börjar känna igen det. Det är härligt och jag hoppas att våren är här för att stanna.
20140304_124053_Sophia