Arbetet Under Avicii Konserten

Var någon av er på Avicii:s konsert i antingen fredags eller i lördags på Tele2 Arena? Om ni var där i lördags, såg ni då mig springa runt med ett anteckningsblock, en massa papper och en namnskylt där det stod ”Mind-Research Intervjuare Emilia”? Gjorde ni det? Vad roligt, för jag var nämligen där och extrajobbade åt Mind-Research (ett företag som genomför marknadsundersökningar via telefon, men som också lite då och då är ute bland folk under speciella tillfällen). Jag har tidigare jobbat där, för några år sedan, så det var så jag fick reda på att dom sökte lite folk till lördagen. Jag skickade iväg ett mail direkt, tänkte att extra pengar är alltid bra att ha, och jag lyckades få platsen. Yeeei så kul 🙂
Vi var 14 stycken intervjuare som gick runt och det vi skulle fråga besökarna var lite allmänt om hur dom fick information om att Avicii skulle ha konsert, vad dom tycker om stämningen, lokalerna, utbudet av mat osv, vad dom tycker om stockholm som evenemangsdestination osv. Väldigt simpla frågor och man märkte verkligen att alla var glada och på bra humör, då alla var villiga att ställa upp i några minuter. I början så tyckte jag det var lite svårt och jobbigt med tanke på att man var lite rädd att få nej då besökarna kanske inte ville bli störda och ställa upp på några frågor när dom är på partyhumör, men alla var snälla och glada så nerverna släppte efter ett tag. Vi fick även gå in i själva konsertlokalen och se konserten (vi gick och intervjuade folk utanför där dom säljer mat osv i samband med evenemang så inte inne vid konserten där han spelade) och oj vilken stämning det var. Det var ju party party i luften och man kunde inte låta bli att ryckas med i hans beat. Nu ser jag verkligen fram emot Summerburst och få stå och dansa i en stekande sol. Men vi jobbade från 18:30-22:30, och direkt efter det så åkte jag hem till min älskling för att mysa lite och sova innan jag skulle gå upp och gå på den onödiga loppisen haha 😛 Men lördagen var bra, riktigt bra musik och ni som var där lär nog hålla med om att det var awesome 😀
image
image
image
image
image