Reddville Ger Oss Stjärnornas PT

När jag var hemma en sväng i helgen så låg det förutom Glossyboxen även ett till paket till mig, ett stort paket var det. Jag anade redan vem avsändare var och jag hade rätt, det var mitt älskade Reddville gäng som hade plockat ihop ett fint VIP-paket med både träningsfokus samt viktig information om HPV-viruset till mig, tack så mycket 🙂 Jag känner att det kommer väldigt lägligt att jag fick den här boken ”Träna med D-Flex, Stjärnornas PT” nu när jag inte har något gymkort längre, så nu kanske jag kan träna på egen hand, med hjälp av denna PT som sägs träna med stjärnorna. Nej men jag ska skaffa ett träningskort väldigt snart så denna boken får bli ett extra hjälpmedel som kanske kan ge mig mer tips och idéer som kan boosta min träning. Jag fick även ett par träningstrosor från Röhnisch som nog kommer bli väldigt sköna att träna i, i en fin rosa färg.
Förutom det så fick vi en sminknecessär, en ihopfällbar spegelborste som är väldigt smidig att ha i väskan då den tar så lite plats, vi fick en fickspegel och så själklart tamponger (det viktigaste ju 🙂 ) Vi fick även information om HPV-viruset och Gardasil som är vaccinationen mot det, och jag rekommenderar alla er tjejer, att vaccinera er. Passa på att göra det innan ni fyller 27 år för då kan ni få vaccinera er gratis, och det är alltid skönt att veta att man har ett skydd mot viruset. Om ni vill veta mer om HPV-viruset så kan ni klicka HÄR, och vill ni veta mer om Gardasil så kan ni klicka HÄR.
Juste, av någon anledning så fick jag hem två paket från Reddville med precis samma innehåll, det enda som skilde dom åt var att den ena hade gula trosor istället för rosa, så det tänkte jag lotta ut till er lite senare i veckan, det låter väl bra? 😀 Mer info kommer lite senare 🙂
20140302_180046_Sophia
20140302_180100_Sophia
20140302_180108_Sophia