Min Första Glossybox

Nej hörrni, nu ska vi inte sitta och vara deppiga över att jag inte kunde träna idag, sånt som händer, och jag dog inte direkt av att gå runt och göra ingenting i 2 timmar utan det var faktiskt lite skönt att gå runt i den friska luften (Dock så är det ju kallt men frisk luft gör en alltid gott). Jag är fortfarande trött, tror jag har sovit för lite men det är bara att överleva till ikväll eller kanske ta en liten powernap på lunchen. Men det får vi se då 🙂
Men det var inte det jag skulle berätta för er utan jag skulle säga att jag har fått hem min allra första Glossybox 😀 Var hemma en sväng i helgen för att fixa allt med loppisen och där låg det ett litet Glossigt paket, som jag öppnade ivrig av förväntan. I Lööööv suprises 😉 Min Glossybox hade väldigt bra saker så jag är väldigt imponerad och nöjd över vad min första box innehöll, nu har ni satt ribban högt 😉 Nej, men jag fick produkter som jag vet att jag kommer få användning av och nya produkter som kommer bli intressanta att prova.
Vad fick ni er eran Glossybox? 🙂

Ögonskugga; Baked-To-Last Eyeshadow: Jag fick en svart och grå ögonskugga från The Bodyshop som jag tror kommer passa mig som handen i handsken, det är helt klart mina färger och det kommer passa perfekt när jag vill festa till ögonsminkningen lite.

Mascara; Elizabeth Mott, It`s So Big Volumizing Mascara: Mascaror är alltid bra att ha, vem vill intee ha snygga ögon liksom, och det är alltid kul att testa nya märken för att se om man hittar några fler favoriter så jag ser framemot att testa den här.

Ögon”mask”; Anatomicals- Puffy The Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches: Den här produkten tror jag kommer bli perfekt, jag har väldigt känsliga ögon, och ofta väldigt trötta ögon så att ha något som kan svalka och pigga upp en kommer passa mig utmärkt nu när det blir tidiga morgnar för mig.

Nagellack; Hot Make-Up- Nail Polish, ”Passion”: Jag gillar snygga naglar, och jag har blivit mer medveten om hur välvårdade naglar gör för ens känsla. Har man snygga naglar så känner man sig trygg på något sätt. Man ser vårdad ut. Färgen jag fick i denna boxen känner jag inte så mycket för, den är orange, och den känns för mycket, för skrikig och känns inte som jag. Då jag även använder mig av Gel-Lack så var inte detta lacket någon hit, tyvärr.

Bodyshimmer; Nougat London- Sparkling Body Shimmer ”Cherry Blossom”: Jag snackar väldigt mycket om att få en hud med mer lyster. jag vill att det ska glänsa och shimmra om mig, då man ser mer fräsch ut. Jag har inte testat denna produkten än men jag ser framemot att se resultatet och om jag shimmrar så mycket som jag vill.

Presentkort på makeup rådgivning på The Body Shop; Ja vad mer kan man säga än tack så mycket! Det här ser jag framemot att använda.

Läkerol; Raspberry Lemongrass: Det låter gott så ska bli mumsigt att testa 🙂
20140302_175407_Sophia
20140302_175432_Sophia
20140302_175644_Sophia
20140302_175718_Sophia