Besviken

Loppisen är slut, har varit hemma en sväng och sitter nu på tåget och är påväg hem till min älskling. Och jag är så glad över att den här dagen snart är slut. Det gick inte som jag hade hoppats under loppisen, tråkigt nog. Jag sålde nästan ingenting, nada, jag lyckades kanske få bort 6 plagg under 5 timmar. Bara 6 plagg!!! Det är sjukt så dåligt det är, jag är riktigt besviken faktiskt 🙁 Man kan säga att jag gick plus minus 0 under dagen då jag bara lyckades få ihop tillräckligt med pengar för att få tillbaka det jag betalade för biljetten, alltså 150 kr (ett bord kostade 300 men jag och Lotta delade). Riktigt dåligt, om det inte hade varit för sällskapet med Lotta så hade dessa 5 timmar varit en plåga. Men Lotta var inte den enda som livade upp en annars trist loppis, utan jag fick även trevligt besök från en bloggläsare 🙂 så himla kul att få se ansikten på er som läser bloggen, verkligen hur trevligt som helst 🙂
Hur som helst så var det trist att jag inte fick sålt så mycket som jag hade hoppats. Så nu blir det att skänka alla kläderna till myrorna eller stadsmissionen för nu känner jag att jag har gjort mitt på loppis fronten. Jag har försökt några gånger med att bli av med allt men det gick tydligen inte så nu får resten skänkas istället. Men det är lika bra det 🙂
image
image
image
image
image