Silversmycken

Jag gillar smycken. Det är dom små detaljerna som kan liva upp en rätt så vardaglig och enkel outfit till något extra, man känner sig snyggare och känner sig inte så ”naken”. Ni förstår väl vad jag menar? Att ett armband och en ring kan få en att känna sig mer uppklädd, som om man har omslutet helheten med sin look. Det är små detaljer men dom gör ändå så mycket. Jag känner mig genast finare om jag har ett armband eller en ring på mig, då får man lite sparkle sparkle som glimmar och då känner man sig som en stjärna 😉
När jag väljer smycken så väljer jag alltid att köpa dom i silver, eller i någon fin färg, men jag köper aldrig något i guld. Jag tycker att silver ser mer exklusivt ut, det är mer snyggt och ser stilrent ut, det syns även mer då det glimmar på ett annat sätt. När jag tänker på guldsmycken så associerar jag det direkt med rappare som har 20 blingade halsband runt halsen och lika många armband och ringar runt fingrarna som blingar för fullt, haha 😛 Det känns fejkat och för mycket bling bling när det kommer till guld, det känns inte lika snyggt. Så jag satsar alltid på silver, inte alltid helsilver utan ibland så väljer jag att ha smycken med någon färgad sten som en extra detalj, som t ex. en silverring med en blå sten. För att visa er några exempel på smycken som jag tycker är snygga och som jag själv skulle tänka mig att köpa så tänkte jag visar er några snygga ringar och armband i silver som passar till alla tillfällen.
Ring med blå sten (Den har jag redan) // Live Your Dream armband // Ring med 3 vita stenar (Den har jag redan) // Silverarmband // Armband med blått band // Silverring // Ring med rosa sten // Droppformat armband.
silversmycken