Äntligen Fredag

Yeees äntligen så är det fredag 🙂 Jag började dagen med att gå upp vid halv 5 samtidigt som min älskling, dubbelkollade så att jag inte såg ut som en zombie (jag råkade dock somna med sminket igår så jag såg inte lika blek och död ut som annars) och promenerade sen till bussen i dimman och kylan. Brr vad kallt det har blivit igen, jag fryser nästan hela tiden då jag inte har någon tjocktröja under jackan så jag måste köpa en väldigt snart så att jag inte riskerar att bli sjuk. Men jag kom till jobbet ca 1 timme innan jag började så jag passade på att få lite extra sömn så jag låg i vårt back office och sov innan larmet påminde mig att jag har ett jobb att sköta. Dricker just nu lite soppa till frukost haha, jag frös så himla mycket och jag hade en påse Knorr soppa så jag tänkte varför inte 🙂 Hungrig var (är) jag också så då blir det bra att få i sig lite soppa som mättar mer än några frukostmackor.
image
image