Mycket Roligt Att Se Framemot

Jag ser verkligen framemot våren, det kommer hända så mycket kul att jag längtar ihjäl mig, kan allting bara hända nuuu 🙂 Jag köpet precis en biljett till Summerburst som är nu i juni så nu får jag äntligen uppleva den festivalen på plats, det kommer bli så awesome och jag känner redan hur beatet dunkar i bröstet. Jag ser framför mig hur jag står i shorts, en löstsittandes t-shirt/linne, sneakers, mina raybans, lätt solbränd och bara dansar loss till den grym musik i en stekande sol med en massa glada människor. Det kommer bli underbart 🙂 Förutom det så ska jag kanske ner till Lund för att besöka deras Karneval i maj, sen så har jag några intressanta mässor att gå på inom skönhet, mode och träning, jag ska prova på poledancing en söndag och så har jag lite events att gå på, I’m so exited, whiiiiii! 😀
Här nedan ser ni ett exempel på hur en perfekt outfit under Summerburst skulle se ut. Satsa på enkla shorts men liva upp toppen med färg, något mönster eller något cool detalj, det ger mer attityd till sin outfit 🙂 Håll gärna din sminkning naturell med lite foundation om det behövs, mascara och lite färg på läpparna, en naturlig look är alltid snyggt 🙂 När jag ser dessa kläder så drömmer jag mig bort till varmare klimat, med sol, värme och lätt solbrända ben, ååhhh vad jag längtar 🙂
Topp // Shorts // Armband i läder // LänkArmband // Skor // Ray-Ban Wayfarer // Ögonskugga // Läggstift/glans.
summerburst outfit