Hårhjälp!!

Jag har hårpanik just nu, håret är i så dåligt skicka att ni inte kan föreställa er hur dåligt det är. Jag vet inte om det beror på vintern och att kylan torkar ut håret så pass mycket, eller om det är för att jag är dålig på att sköta det, för det är verkligen inte bra. Jag kommer inte riktigt ihåg senast jag hade bra hår, men det känns som jag alltid har haft lagom kvalitet på håret. Jag ska se till att käka en massa B-vitamin och hårkontrolltabletter, juste jag har även Priorin-tabletter hemma som jag ska ta varje dag. För jag vill ha ett tjockare hår, som är fylligt och snyggt. Just nu så hänger det bara platt och är så tunt, så tråkigt 🙁 jag funderar även på att göra hårförlängning sen när jag får bättre kontroll på håret och dess kvalitet, för att få så bra resultat av förlängningen för att få ett tjockare, längre och fylligare hår, precis som jag vill.
Men då tänkte jag höra med er, har ni något tips på någon bra hårkur som hjälper mot frissigt och tråkigt hår, någon secret av att använda t ex. öl i håret eller någon annan magisk inpackning kanske? Ni skulle vara underbara om ni kunde komma med tips ^^ kram kram
galen-mamma_111935976

2 Comments

 1. Redken är ett jättebra märke! ”Anti snap” blå flaska, är både vitaminer och värmeskydd för håret.
  Luktar gott och håret blir silkeslent! Om jag vore du skulle jag satsa på salongsprodukter,
  allt från schampo å balsam, inpackning, extra vård, osv. Inte något skit från willys, det sliter mer än
  vad det gör nytta. Du får vad du betalar för helt enkelt! Bra produkter – Bra hår!

  • Hej
   Åh tack för tipsen, jag ska genast oklla in Redkens produkter och se till att satsa på mer salongsprodukter, tror också att det kommer göra med nytta än när man köper billigt 🙂
   Tack så jättemycket för tipsen 🙂 kram kram