A New Mascara Makes Wonders

God morgon, gud så skönt det var att sminka sig imorse och faktiskt få använda sig av en ny, fräsch och full mascara. Min tidigare mascara som jag använde var från Oriflame och den har jag verkligen använt till max, jag har på riktigt skrapat längs med hörnen i hylsan för att få upp varenda droppe av mascara. Men oavsett hur mycket jag än skrapade så blev inte mina fransar så svarta som jag ville, men vad förväntade jag mig egentligen, mascaran var ju slut och gammal haha 😛 Jag vet inte varför jag drog ut på att köpa en ny men igår så tog min älskling tag i saken och köpte två mascaror åt mig. Han köpte en från Loreal: Volume Million Lashes Mascara So Couture och en från MaxFactor: Masterpiece Max Mascara. Så nu har jag tillräckligt med mascara för att klara mig i ett tag i alla fall 🙂
image
image