Sovmorgon

God morgon, idag så bestämde sig min älskling för att ta lite sovmorgon, så istället för att gå upp 4:30 så gick vi upp vid 6:30, sååå mycket skönare, att sova 2 timmar extra gör så otroligt mycket. Jag vaknade lite innan min älskling som låg och sov så sött, för att smörja in mig i mitt serum, ansiktskräm och ögonkräm innan jag satte på mig mitt ansikte, det vill säga sminket. Jag använder mig av väldigt sköna produkter från Dior som återfuktar och gör huden len på en gång. Me likey, det gör sminket lättare att applicera och det håller och ser bättre ut. Det fick jag lära mig av tjejerna på Dior ^^ En bra ansiktsvård är grunden för en välmående hud och det får sminket att se mycket bättre ut, så tänkt på det. Smörj in er. Jag måste även börja göra det med min kropp för där är jag dålig som inte smörjer in mig. Jag känner att jag måste bli bättre på att ta hand om min hud så att jag inte ångrar mig i framtiden. Len, glansig och snygg hud ska jag ha. Har ni något tips på någon grym kroppskräm/bodylotion som återfuktar till max, ger en lyster och som är helt awesome helt enkelt? Tipsa gärna 😀
image

2 Comments

  1. Jag har säkert fått hem den vid det här laget men jag har sovit hemma hos Alex de senaste dagarna så jag har inte kollat min post hemma, men den ligger säkert där och väntar på att få öppnas 🙂 Är faktiskt lite spänd över det, min första glossybox ^^ Har du fått din? 🙂