Ont I Knät

Sabblar vilken otur jag har, jag har börjat få ont i mitt vänstra knä igen 🙁 Förut när jag dansade väldigt mycket i gymnasiet (jag gick Kulturamas estetiska linje med inriktning dans under mina 3 år på gymnasiet) så hade jag lite då och då besvär med mitt vänstra knä att det liksom stramar till och gör ont när jag böjer på det. Jag har inte haft ont under de senaste åren men nu helt plötsligt så kom det när jag körde knäböj på gymmet förra veckan. Jag gjorde inget annorlunda utan jag gjorde mina vanliga knäböj precis som jag alltid har gjort dom i ca 7 månaders tid. Men något verkar ha gått fel. Så himla trist 🙁 Det känns inte så mycket när jag går men det är när jag aktivt böjer mycket på knäna som det stramar åt. Försökte mig på ett benpass på gymmet nu under lunchen, men det kluriga här var hur man ska lyckas träna benen när det enda sättet att aktivera musklerna är att hålla på att böja på knäna. Eller ja, nästan enda sättet, det finns några andra övningar man kan göra. Så jag fick ändra om lite i mitt schema och körde så gott jag kunde, trots att det stramade åt lite. Men jag kämpade mig igenom passet och jag gav inte upp, det är ändå det som räknas. Nu ska jag bara komma på ett sätt som kan rehabilitera mitt knä så att det blir bättre, har ni några tips?
image