Löning!!

Yeeei idag är det löning, som man har längtat efter denna dagen. Hela februari har varit relativt snål för min del, med räkningar och en massa pengar att spara inför resan och sommarn, så jag har inte kunnat leva loppan så mycket som jag har velat. Men vi har ändå fått många trevliga kvällar som Alla Hjärtans Dag och lite biomys. Det är alltid något, och det uppskattar man alltid. Men nu är lönen äntligen här och den ska jag planera lite extra så att jag får så mycket som möjligt kvar att leva för. Räkningar ska betalas och en summa ska in på sparkontot, sen så får jag se hur mycket jag har kvar. Jag har även en del betalningar att ta hand om för vissa aktiviteter som jag ska göra. Främst så ska Summerburst betalas, en biljett till Attitude mässan ska köpas, ska köpa en plats på en prova på kurs för Poledancing (mer om det senare) och så ska ett bord på Loppisen bokas. Det kommer bli så kul, ska se om jag kan hitta något mer att göra nu när jag ändå är igång 🙂
Jag ber om ursäkt för en halvtaskig bild men jag vill bara visa hur glad jag är över att det är löning ^^
image