Drömrumpa

Jag tog en sväng förbi Friksis&Svettis på Sveavägen igår för att se om deras utbud, lokaler och känsla tilltalade mig på samma sätt som anläggningen i Sollentuna gör. Jag tänkte att då den ligger mitt i city så måste Stockholmanläggningen vara topnotch med stora och fräscha lokaler som är fyllda med bra maskiner och redskap för sin träning. Det var det jag hade hoppats på i alla fall men jag blev väldigt besviken. Om jag ska vara helt ärlig så kändes det som att gå ner i någons hemmasnickrade gym som dom hade byggt upp i sin källare, och det kändes så gult och trist, litet och trångt var det också. Jag är inte imponerad, men jag kanske har blivit väldigt bortskämd med Sollentunas otroligt ljusa och fräscha anläggning för allt annat känns så platt. Det här fick mig att tänka om, även precis utanför så stod det 3 stycken och promota ett nytt gym som ska öppna, så ska testa det när det öppnar i maj, men tills dess så måste jag hitta ett annat ställe att träna på. Har suttit lite och funderat på om jag ska börja träna på Fitness24Seven då det är billigt, ingen bindningstid, och man får träna på alla deras anläggningar med sitt kort. Dom har en anläggning här i Kista vilket är perfekt för min morgon och lunchträning så ska gå dit efter jobbet och se hur det ser ut. Bara dom har alla maskinerna jag använder och behöver, känns fräscht och stort så är jag nöjd.
Men jag var iväg en sväng på lunchen igen och tränade lite, jag pressade på mina triceps och bröst så mycket att jag var helt slut efter passet och jag är fortfarande helt mör i armarna, så det känns riktigt bra.
Btw, jag är med i en i sida på facebook som lägger upp bilder på tjejer som har snygga rumpor och snygga tonade kroppar, såg den här bilden och är helt besatt och jag har nu ett specifikt mål över hur jag vill att min rumpa ska bli. Jag.Vill.Ha.En.Sån.Rumpa.NUUUU!!
image
1618561_629954067076797_831522874_n