25e Idag

Gooooood morgon alla fina i detta kyliga väder vi fick vakna till idag, brr jag ville bara lägga mig under täcket och värma mig igen. Jag ville även fortsätta sova då jag var så jäkla trött när jag vaknade imorse. Gick upp vid 4:30 (vi sover hos min älskling så då blir det så tidigt) men jag var inte alls pigg på att gå upp, verkligen inte. Jag hade sjukt svårt att ens öppna ögonen, dom var helt ihopklistrade och hade gärna stannat ihopklistrade om dom fick bestämma själva. Men det var bara att ta sig upp och promenera bort till bussen. Enligt mitt jobbschema så skulle jag egentligen ha stängt idag på jobbet (börjar då 8.35), och då ger det mig en möjlighet att träna på morgonen när vi åker så tidigt från min älskling, det var min tanke imorse och det var faktiskt något som jag såg framemot. Men sen så ringde min kollega och sa att hon inte kände sig bra så jag fick byta tid och köra öppningen idag istället, och då får jag flytta träningen till lunchen. Men då får jag i alla fall sluta tidigare idag, high five på den!
image