Tvåföreningskort?

Nu när jag inte jobbar på Friskis&Svettis i Sollentuna längre så kommer jag i slutet av februari förlora många av mina fördelar med att ha jobba där. Min funkis ”profil” kommer tas bort vilket innebär att jag inte kommer ha ett träningskort i Sollentuna längre, men även så kommer mitt älskade rikskort som gör att jag kan träna på alla Friskis anläggningar, försvinna ur min ägo. I och med det så har jag börjat fundera på hur jag ska göra med mitt framtida träningskort, vilken gymkedja ska jag börja hos, ska jag fortsätta hos Friskis&Svettis, ska jag bara köpa kort i Sollentuna eller ska jag skaffa ett tvåföreningskort så att jag fortfarande kan träna i Kista? Många tankar och jag vill ha det som passar mig bäst. Jag funderade ett tag på att köpa ett tvåföreningskort, ett i Sollentuna och ett i Stockholm, så att jag kan träna på två ställen. Men sen så slog det mig att jag ändå inte tränar i Sollentuna längre då jag för det mesta alltid tränar på min lunchrast eller på morgonen här i Kista. Så varför ska jag lägga ut extra pengar för att ha ett tvåföreningskort på en anläggning som jag inte ens går till? Inte så smart, så den idén hoppar jag. Utan nu så tänker jag istället köpa ett kort i Stockholmsföreningen och det ger mig möjligheten att träna på alla anläggningar som ingår i deras Stockholmsregion (tydligen så gör inte Sollentuna det, vi är mobbade haha 😛 ), bland annat i Kista. Så jag ska smita in i en av anläggningarna inne i stan sen efter jobbet och se vad dom har för utbud av maskiner i gymmet och sen bara se hur det ser ut.
Btw, på tal om träning så var jag på gymmet under lunchen som vanligt, måste ju passa på att utnyttja det sista som är kvar av mitt rikskort nu när det bara är 1 vecka kvar. Tränade biceps, rygg och axlar (och även mage på det), och det kändes helt okej. Det var inte mitt bästa pass men inte heller mitt sämsta, utan det var precis mittemellan. Helt okej.
image
image