Hard Times Now – Good Times Later

En sak som jag tycker är väldigt tråkigt just nu är att jag inte har så mycket pengar att röra mig med varje månad. Jag jobbar, jag har fast jobb, på heltid dessutom, men det känns inte som att jag får ut någon glädje av det när lönen kommer. Jag ska inte sitta och klaga för jag är så otroligt glad över att jag har jobb, ni anar inte hur mycket det betyder för mig och hur bra det får mig att må, och jag är så glad över att jag har en fast inkomst varje månad. Det är inte det utan jag känner bara att all belöning för jobbet varje månad försvinner innan jag ens har haft en möjlighet att spendera dom på något roligt. Det är bara en tillfällighet att jag har så här just nu, jag vet det, jag har många utgifter i form av räkningar (av någon konstig anledning) och sen så försöker jag spara så mycket jag kan inför resan till USA och till att ha roligt under sommaren. Alla dessa utgifter gör att jag inte har så mycket att röra mig med. Det är väldigt tråkigt och det känner jag mig lite deppig över. Men det är nu jag ändå börjar tänka positivt, för varför ska jag gräva ner mig så mycket i det här när det bara kommer vara så här i någon månad till (hoppas jag i alla fall)? Men det jag tänker är att, någon/några månaders lidande och tråkigheter nu kommer bara ge bra och roliga saker lite längre fram. Man får tänka lite långsiktigt. Jag sparar mycket pengar nu så att jag kan ha en riktigt bra semester i USA i höst, och även för att ha kul i sommar. Det investerar jag gärna mina pengar i om jag vet att jag kommer få så mycket tillbaka på grund av det. Det är så värt det!
pepp2
everything-happens-for-a-reason2