Säkerhetsutbildning

Phuuu, nu kan jag äntligen sätta mig ner på jobbet och slappna av lite, eller i alla fall så länge tills det kommer in någon besökare. Men jag har varit på en säkerhetsutbildning med jobbet hela morgonen fram tills nu så jag har haft lite svårt att skriva för er. Precis som utbildningen heter så handlade den om säkerheten inom Ericsson och det var kanske inte det mest intressanta att lyssna på men det är alltid bra att ha den informationen i bakhuvudet om en sådan situation skulle uppstå.
Jag fick även kriga mig igenom snöovädret och har plaskat runt i all slaskpölar som har kommit fram. Tur att jag tog mina Hunterstövlar idag så att mina fötter håller sig säkra från allt vatten. Sminket och håret däremot var inte lika lyckligt lottade idag då det har runnit mascara och håret har blivit blött och platt, men äsch det är bara att fixa till sminket och torka håret, sen ser man ut som ny igen. Så fort jag kom till jobbet så tog jag en kopp varm choklad från vår nya och coola kaffemaskin, för att värma upp kroppen igen, det var så kallt ute och hela jag skakade då jag frös. Usch, kan inte vintern och kylan bara försvinna.
image
image