Från Vår Till Vinter

God morgon, gissa vilken chock jag fick när min älskling ringde mig imorse för att väcka mig och nämner att det är värsta vinterlandet ute med ca 1 decimeter snö och lite snöfall. ”Nej” var min första tanke, jag vill inte ha snö, speciellt inte nu när vi har blivit så bortskämda med så fint och härligt vårväder, men ändå så var det lite väntat. Vi vet ju vid det här laget hur Sverige fungerar, och våren började ju slå ut väldigt tidigt i år så ett litet återfall var väntat, i alla all från min sida. Det är tur att det ändå är varmt ute så man slipper frysa men då vet man att snön inte kommer ligga på marken länge. Men jag tänker inte deppa över snön, utan jag tycker ändå det är mysigt och ser fint ut, och dessutom så är det kramsnö. Någon som är sugen på lite snöbollskrig eller kanske vill följa med att åka pulka? Det har jag längtat efter hela vintern, så kanske ska passa på nu när det är bra med snö, eller ja det är i alla fall lite snö 🙂
image