10-25 September

Då har jag 2 veckor att njuta av god mat, shopping, nya upplevelser, nya erfarenheter och en helt underbar semester tillsammans med min kärlek då vi åker till USA, och besöker New York och Las Vegas. Vi bokade allting för några dagar sedan och nu är vi ett steg närmare att ta oss över Atlanten, det enda som saknas nu är att det ska bli den 10e september så att vi får åka. Jag ser framemot den här resan så otroligt mycket, det kommer bli helt underbart att få resa med min älskling till USA och vi kommer ha det så otroligt bra. Tro det eller ej, och det här kommer säkert låta lite larvigt, men det här är första gången som jag åker utomlands på 7 år (om man inte räknar med Danmark, vilket inte jag gör då det känns som Sverige). Det låter tragiskt men jag har inte haft möjligheten tidigare, men nu så får jag äntligen ta mig iväg och får göra det men min finaste <3 Vi börjar resan med 9 dagar i New Tork, och sedan så avslutar vi resan med 7 dagar i Las Vegas. Det kommer bli helt awesome. I New York så kommer vi bo på Hotel Pennsylvania som ligger precis mitt i smeten så vi har nära till precis allt, hur bra som helst, och i Las Vegas så kommer vi bo på Nobu Hotel i Ceasars Palace och ni anar inte vilken deal vi har fått där. Vi kommer bo i ett lyxigt rum, ha jacuzzi på rummet, ha en butler (say whaat 😛 ), en personlig personal bara för oss, vi har VIP till restaurangen och till nattklubben, en privat pool och vi kommer få ett personligt välkomnande när vi anländer. Det låter så jäkla nice och jag längtar så mycket att jag spricker. Nu gäller det bara att spara, spara, spara och spara så att vi inte behöver ha några begränsningar med hur vi spenderar våra pengar därborta. Vi ska ha en otroligt romantisk, upplevelsefylld och lyxig semester. Kan inte september komma NU! Edit: Det råkade komma en bild på San Francisco i min bild på Las Vegas och New York, but we all make mistakes sometimes 🙂
resa till usa