Zombiemode

God morgon, idag är jag en zombie, bara så ni vet och är väl förberedad om ni ser mig ute på stan, jag vill ju inte skrämma livet ur er. Nejdå riktigt så farligt är det inte, jag ser helt normal ut men känner mig som en zombie inombords. Jag är dödstrött idag och jag ville verkligen inte gå upp imorse då ögonen sved så otroligt mycket och jag var helt snurrig i huvudet. Det var väldigt nära att jag tänkte vila huvudet på kudden i några minuter till, men om jag hade gjort det så hade jag somnat. Så det var bara att ta sig upp, tvätta mitt trötta ansikte i kallt vatten och sedan smörja in ansiktet med mitt serum och ansiktskräm, sminka mig, klä på mig och sedan ta mig till jobbet. Det svåra på morgonen är alltid att ta sig ur sängen, men så fort man har kommit upp så flyter morgonen på och man piggnar till. Därför är det bra att tvinga sig upp när klockan ringer, för det kommer inte vara lika jobbigt när du väl har tagit dig upp ur sängen, utan det kommer bara bli jobbigare desto längre du ligger och drar dig. Trust me, jag gör det hela tiden och det gör det inte lättare att komma up på morgonen, just so you know.
image