Wanties For Spring

Jag kan verkligen inte hejda mig själv från att kolla på kläder, det är bara något jag måste göra. Men då jag har köpstopp just nu och säkert någon månad framåt så gör det mig så ledsen när jag hittar så mycket fint jag vill ha. Det är det komiska med mig, att jag alltid hittar något jag vill ha när jag inte kan/får köpa något, men när jag väl kan/får köpa något, ja då hittar jag ingenting. Livets ironi tror jag det kallas, men jag tycker inte det är så kul. Så ni kan väl anta vad jag har hittat nu då, en massa wanties for spring, kläder i ljusa färger (för en gång skull, jag brukar annars satsa på svart, grått och andra mörka nyanser) som ser så härligt våriga ut. Så som jag vill gå klädd i vår. Jag gillar verkligen att tortera mig själv och jag försöker just nu pussla ihop lite om hur jag ska gå till väga för att kunna köpa mina wanties. Jag har frågat Lotta om hon vill göra mig sällskap på en loppis på söndag den 2a mars, för då kan jag ta dom pengarna jag får för mina gamla kläder och köpa nya. Så smart Emilia, you are so clever, hoppas nu bara att Lotta kan!
Jumpsuit//Byxor//Klänning//Spetstopp//Blazer//Väska//Kabelstickad tröja
wanties for spring