Triceps

Att träna på lunchen är så effektivt tycker jag. Visst det är lite stressigt då man har en begränsad lunch och då det tar längre tid än man tror att gå igenom sina övningar, men det är ändå skönt att göra något vettigt och få röra kroppen under den timmen. Då har man träningen avklarad för dagen och då kan man hitta på annat efter jobbet. Jag körde triceps och bröst idag, men jag kan inte avgöra om det gick bra eller inte. Jag kände mig stark men ändå inte på samma gång, det är lite svårt att förklara men jag blev trött väldigt snabbt och jag skakade väldigt mycket. Jag kanske hade ätit för lite innan, och jag kände mig visserligen lite trött i kroppen så det kanske beror på det. Men trots det så körde jag slut på mina triceps och bröst, det tog rejält på musklerna så jag känner mig väldigt nöjd. Jag är fortfarande slut i mina armar trots att det var nästan 1 timme sedan som jag avslutade passet så det tar jag som ett svar på att dagens träning var väldigt bra.
image
image
image