Protein & Aminosyror

Har precis tränat slut mina biceps och min rygg under ett gympass under lunchen, jag körde verkligen hårt så att jag knappt orkade dom sista repen i slutet av varje övning, speciellt i bicepscurlen. Det är lite kul, men även tråkigt, hur det kan gå upp och ner med sin träningen. Att man kan känna sig stark, full med energi och kraft ena dagen men sen svag och trött andra dagen. Att man orkar lyfta kanske 5 kilo i bicepscurl ena dagen men orkar knappt 4 kilo den andra. Jag hade en sån dålig dag under förra veckan när jag körde biceps och rygg, men idag så gick det så mycket bättre. När man har sina dåliga dagar så sänks motivationen rejält, det gör det i alla fall för mig, man känner sig liksom dålig som har blivit svagare trots att man har tränar länge. Här är det viktigt att inte låta det tynga ner en allt för mycket när det som sagt bara en dålig dag, alla har såna dagar och det är bara att tänka att du genomförde ditt träningspass, att det var bättre att du tränade än om du hade skitit i det och du kommer bli starkare av det. Även fast du inte tror det själv. Det är viktigt att man lyssnar på kroppen för den påverkas mer än vi tror om vi har ätit dåligt, sovit dåligt eller helt enkelt inte orkar, och det är inget fel med det. Se inte mängden vikt som ditt mål, utan fokusera istället på det som händer med kroppen så kommer du få styrkan som en bonus. Jag lyfter inte speciellt tungt, men mitt mål är inte heller att lyfta 20 kilo i bicepscurl, utan mitt mål är att tighta till kroppen och där spelar inte viktens vikt någon roll. Utan jag lyfter det jag orkar oavsett om det är 3 kilo eller 5 kilo i bicepscurl, för jag vet att det räcker för mig för tillfället och det räcker för att forma kroppen. Sen efter ett tag så kommer du orka mer, du kommer orka lyfta några kilo till och det blir en stor motivation för dig då du märker att du även blir starkare, men se det inte som ditt huvudmål utan se det som en välkomnande bonus.
När jag tränar så använder jag mig av lite kosttilsskott. Jag använder mig av Aminosyror som jag dricker under passet för att få mer energi och kraft till mina muskler, med en smak av citron. Smakar syrligt och friskt. Sen efter passet så fyller jag på med nödvändiga byggstenar för mina muskler med en proteinshake, med smak av choklad & hasselnöt. Tidigare så åt jag även fettförbränningspiller för att öka värmen och förbränningen i kroppen. Dom är tyvärr slut just nu men ska köpa nya väldigt snart så att jag kan förbränna ännu mer.
image