Ljust På Morgonen

God morgon god morgon, gud så härligt det är att vakna upp och gå till jobbet när det är ljust ute, jag blir piggare på direkten. Visst, jag är fortfarande trött men att gå till jobbet när det är ljust ute gör mig mer pigg än om jag skulle gå till jobbet när det är mörkt och känns som natt, för då är min kropp fortfarande i sleepmode. Ljus gör en gott helt enkelt, det är en klarblå himmel och solen lyser även denna dag så det känns väldigt skönt. Vågar man tro att våren är här på riktigt, eller ska man göra sig beredd på ett möjligt vinteråterfall? Jag tänker nog våga mig på att tro att våren är påväg och att den är här för att stanna, vintern har varit mild men jag börjar ändå bli trött på att inte veta hur mkt eller lite jag ska ta på mig då det shiftar mellan varmt och kallt hela tiden. Say welcome to spring 😀
Bilderna är tagna utanför mitt jobb, ser det inte härligt ut med den klarblåa himlen och se solens strålar lysa mot husväggen
image
image