Solen Skiner

It’s monday morning and the sun is shining on us all, hur underbart är inte det? Det känns som att det var månader sen som solen verkligen lyste och inte var gömd bakom en massa moln, regn, snö eller dimma, äntligen så visar den sig, som vi har saknat dig. Att solen ger en glädje och får en att må bättre tror jag helt klart på (man märker ju hur alla blir gladare och mår bättre så fort våren sätter fart), för jag märker bara hur jag är idag, jag känner mig väldigt glad, exalterad och jag mår riktigt bra. Dom känslorna känner jag i princip varje dag, mer eller mindre, men när solen lyser så är det mer. Man mår bara bättre, känner sig gladare, får mer enerig och man blir varm, så passa på att ta en liten promenad på rasten eller på lunchen, det kommer göra underverk för ditt mående.
image