Morgonträning

Idag tänkte jag börja dagen med att köra ett riktigt tufft benpass, se till så att kroppen vaknar till liv. Vi sov hos min älskling hela helgen så det innebar att det var upp tidigt på morgonen imorse, och det resulterade i att jag kom lite mer än 2 timmar tidigare till jobbet, vad passar då bättre än att träna? Då har jag gått om tid till att träna i lugn och ro, duscha, sminka mig och även hinna äta frukost. Det ger en grym start på dagen, man får så mycket energi som varar tills man somnar ikväll och mankänner sig så stolt över sig själv. Jag känner mig väldigt stolt över mig själv, att jag verkligen klarar det jag vill, och att jag har modet till att göra det jag vill. Men sen så är det även skönt att ha avklarat sin träning för dagen, så slipper man tänka på att ta sig till gymmet på lunchen eller efter jobbet.
image
image