Min Alla Hjärtans Dag <3

Jag hade en väldigt underbar kväll i fredags, för att fira min kärlek till min kärlek lite extra på Alla Hjärtans Dag. Hela kvällen började med att Alex tog med mig till NK och deras parfymavdelning där jag fick välja ut en parfym som jag skulle få av honom, som en kärleksgåva dagen till ära. Det var ett svårt val och näsan blev lite förvirrad ett tag men sen så föll mitt val på en parfym som jag redan hade luktat på i julas, Flowerbomb från Viktor&Rolf. En väldigt god och kvinnlig doft som passar perfekt till vardags då den inte är för intensiv. Exakt en sån parfym jag har letat efter, tack så mycket för den fina gåvan älskling, nu får du något gott att lukta på ^^ <3 image
image
Efter det så väntade en överraskning till honom från mig. Han fick en massage på Centralbadet, det tycker jag han är värd då han sliter så mycket på jobbet och då jag vet hur mycket han älskar när jag masserar och trycker på hans rygg. Men han fick även en till liten suprise som han har väntat på sen i julas. Hans julklapp från mig har nämligen tagit väldigt lång tid på sig att komma i lager, men äntligen, lagom till alla hjärtans dag så anlände hans Playstation 4 i lager som vi glatt och förväntansfulla hämtade ut, god jul älskling, äntligen så fick du den 🙂
image
Jag är som ni vet en person som gillar att vara ute i sista minuten, det är inte ett medvetet val utan jag bara hamnar i den situationen. Om ni minns inför nyårsafton så lyckades jag boka bord till mig och min älskling dagen innan och jag lyckades även få turen med att boka bord dagen innan till alla hjärtans dag, lucky me. Jag fick bord på Drottninghof vid kl 18 där vi åt en Toast Skagen till förrätt som var riktigt god. Jag gillade inte räkor eller Toast Skagen förut men jag har börjat gilla det mer och mer och det vi blev serverade i fredags var väligt gott, den har jag inget emot att äta igen. Efter det så åt vi File Mignon som var väldigt gott, tycker det är roligt att man blandar två kött då vi fick oxfile och fläskfilé, eller det kanske är det Filé Mignon betyder? (jag är inte så bra med mattermer och maträtter då jag inte äter ute så ofta) Men det var väldigt gott. Vi avslutade måltiden med en varsin äppelpaj med vaniljsås och lite bär, mums. En bra och mysig middag på Alla Hjärtans Dag, med fina gåvor, som jag fick spendera med min kärlek, älskar dig <3 image
image
image
image
image
image
image