Dags Att Äta Nyttigt Igen

Nu känner jag att det är på tiden att jag börjar återgå till mina bra matvanor som jag hade innan årskiftet och innan julens gottigheter började fresta mig. Nu har jag låtit det gå alldeles för långt och om jag inte sätter ner foten nu så kommer det bara bli svårare att minska ner på det dåliga. Jag har ett mål till sommaren och det är att ha lyckats tighta till kroppen så mycket som det bara går, så att jag för en gång skull kan känna mig snygg och fin när jag går i shorts eller bikini, visar mycket hud helt enkelt. Februari är snart slut, vilket innebär att det bara är ca 4 månader kvar tills bara-ben säsongen är igång. Då ska jag vara redo och därför ska jag nu se till att träna hårdare och mer cardio och även se till att äta bättre, så att jag kan få bästa möjliga resultat tills dess. Det har blivit mycket onyttigt under de senaste veckorna, mycket sött och dålig mat, så det tänker jag sluta med helt, eller i alla fall ta en liten paus till sommaren kommer. Sjävklart så kommer jag unna mig sötsaker och äta mat som kanske inte är så br, men det får bli vid speciella tillfällen så att det inte blir en dålig vana att äta sånt så ofta. Men då jag har ont om pengar just nu då jag ska spara en massa till USA:resan i höst och spara en massa till sommarens aktiviteter, samt betala alla mina räkningar, samt ha lite kvar att leva med under månaden, så vill jag inte lägga ner en förmögenhet på maten. Det är en bra investering i sig själv men pengarna finns inte där just nu, så jag ska prioritera vilken mat jag köper. Här nedanför har jag en liten inköpslista på mat som jag ska köpa, jag ska se till att köpa mat för en hel vecka åt gången så jag har allt kart för mig, då kanske jag kan göra upp en mat budget vecka för vecka, det låter bra det.
kostschema