Märker Ni Någon Skillnad?

God morgon, god morgon, nu börjar det hända massa saker med bloggen och det är riktigt roligt. Man ser hur allting tar form, det börjar bli så som jag vill ha det, teckensnitten, inläggens form börjar tas fram och det känns riktigt bra inombords. Det är så kul, sin blogg reflekterar mycket av vem man är, då vill man självklart visa den från sin bästa sida, och nu är det på gång. Lotta var igång igår med att pyssla lite med bloggen och det har blivit en del förändringar, har ni lagt märke till dom än? Bloggen har blivit mer inramad med en svart kant längs med sidorna, jag har fått mina kategorier under min header, jag har fått sociala medier länkar som tar er vidare till min facebooksida, min Instagram samt min twittersida (som jag inte använder), det är ett nytt teckensnitt i min högerspalt där de senaste inläggen, kategorier och massa annat finns placerat och mina kära läsare, jag har fått igång en Instagram länk och en liten bildruta där mina bilder från Instagram ska ploppa upp. Jag vill att dom bilderna ska visas som ett bildspel så ska fråga Lotta hur man fixar det (jag har försökt i ett tag nu men inget verkar fungera). Men det känns riktigt bra det här, bloggen börjar verkligen ta form och det är inte så mycket som jag vill ändra, vad jag kommer på nu i alla fall. Jag ska bara ändra lite i mina kategorier och planera en headerplåtning med Lotta, funderar på att göra en variant av Kenzas som jag visade för några dagar sedan. Ihh vad det här känns så bra 😀
nytt