Kreativiteten Flödar

Jag sitter och pysslar lite just nu, eller jag leker lite i publisher och klipper och klistrar med en massa bilder, låter kreativiteten flöda helt enkelt. Det är inget märkvärdigt som jag håller på med, bara lite saker för skoj. Jag sitter och tänker lite på min idé också. När jag var på Bazaren förra lördagen så gav en tjej från Svenska Uppfinnareföreningen ett tips om att istället för att sitta och krångla, kämpa och bli frustrerad över att man inte kan få ner sin idé på papper (precis så jag känner, att jag har allt i huvudet men så fort jag ska skriva eller rita ner det så går det bara inte) så skulle man samla på sig en massa bilder som tillsammans förklarar sin idé. Så om jag skulle ha kommit på t ex. bilen så skulle jag kunna summera min idé i några enkla bilder på ett par däck, en låda, en rund cirkel, cykelpedaler och kanske en ficklampa. Då skulle man på något sätt ändå förstå min idé med att skapa en bil. Ja, på något sätt i alla fall, men då får man en klarare bild över vad uppfinnaren har kommit på. Jag ska göra på samma sätt med min idé, för jag har svårt att få ner den på papper, jag lyckas bara få ner en röra som inte alls hänger ihop. Nej nu ska jag börja samla på mig bilder, jag har nog några idéer i huvudet på vilka bilder det kan tänkas vara.
image