Alla Hjärtans Dag <3

Idag är det den speciella dagen på året när man ska visa extra mycket kärlek för dem man tycker om. Jag tycker att man ska visa kärlek året runt, en dos kärlek varje dag för att visa hur mycket sin pojkvän, flickvän, sina vänner och sin familj betyder för en och hur mycket man älskar dem, men det är ändå lite mysigt att ha en hel dag som går i kärlekens tecken. Så jag tycker att ni ska vara extra kärleksfulla mot alla ni tycker om, och verkligen visa dem hur mycket dem betyder för er, skicka ett gulligt sms, skicka ett blombud eller ge dom bara en extra lång kram. Oavsett hur ni väljer att fira denna dag så ska ni tänka på att sprida glädje och kärlek, för idag har ni en ursäkt till att vara extremt gulligulli mot varandra utan att ses som överdrivna, så passa på.
Jag ska fira denna dagen med min underbara kärlek, jag ska ta med honom ut på middag till Drottninghof och det kommer bli så mysigt. Jag känner hur jag blir varm inombords bara av att tänka på det, jag älskar honom så mycket <3 <3
allahjärtansdag