På Jakt Efter En Ny Dator

Min bärbara dator håller just nu på att sjunga på sin sista refräng, den överhettas konstant, den är slö, seg, gammal, har för låg kapacitet för att kolla på youtube (då är det riktigt dåligt om jag inte ens kan se på youtube utan att det laggar). Så vad tror ni jag behöver? Jo en ny dator, en ny bärbar dator som jag vill ska underlätta livet lite. Jag tycker det skulle vara skönt att köpa en ny dator som känns fresh och kunna fylla den med allt jag behöver för bloggen och mina idéer. En orörd dator, inga virus och inte en massa annat skit som tar onödig plats. I och med min vinst i MediaMarkts julkalender så tänkte jag utnyttja mina 1000 kr hos dom, så jag kollar just nu in deras sortiment på nätet. Jag är inte ute efter att lägga så mycket pengar på datorn, jag vill inte ha en massa hi-tech inställningar och super duper kapacitit, utan det jag vill ha är en dator som har bra batteritid, bra upplösning, bra webbkamera, mycket minne, möjlighet att skriva texter och förvara bilder, och kunna komma ut på nätet. Det är i princip det jag vill ha från min dator, men nu ska jag bara hitta den. Dessa två datorer har jag hittat inne på MediaMarkt, en HP och en VAIO. Tror ni att det är något eller är dom såna datorer som håller i 1 år för att sedan vara för dåliga?
bild

2 Comments

  1. Vad tycks om den nya kommentar-sidan? Den är lite snyggare eller hur?! 😛

    Jag kan bara rekommendera ASUS-laptops, för HP är okej men de har problem med sina fläktar (får in en massa damm) Min gamla HP Pavilion hade problem med just det och den kostade 11 000 när jag köpte den 2011 (eller när det nu var.)

    Just nu har jag en ASUS och jag kommer nog köpa en ASUS Zenbook när jag får råd. Supertunn och lätt – perfekt att ha med i handväskan.

    Jättekul att du vann pengar! Grattis! <3

    Kram

  2. Åhh det här är ju bara så awesome, tack så otroligt mycket, nu börjar bloggen ta mer form till ett proffsigt utseende 😀 Det är super bra 😀 Okej, så jag ska kolla runt på ASUS datorer då, men är inte VAIO bra? har för mig att jag har hört att dom ska vara det haha 😛 tack så mycket för hjälpen med bloggen, jag uppskattar det jättemycket ^^ <3