Hoppas På En Bra Sommar

Good morning, är allt bra denna gråa och trista torsdag? Vintern har verklien inte tagit ett grepp om Sverige och det är med både glädje och oro som jag tänker på det. Det är skönt att vi slipper snön, all slask som uppstår, den extrema kylan, halka och stora problem med bussar/tåg/tunnelbana. Det är väldigt skönt, men sen så kommer oron fram. Tänk om denna milda vintern kommer förstöra sommaren för oss, att den blir regning, inte så varm som den brukar och bara allmänt dålig när det kommer till vädret. Man har ju hört hur om hur sommaren är beroende av vintern, har det varit en kall, snöig och riktig vinter så blir sommaren bra, men om det blir en varm, snöfri och relativt varm vinter så blir sommaren dålig. Ni kommer väl ihåg hur det var förra året, då var sommaren helt underbar med strålande sol och värme, precis så som en svensk sommar ska vara, men då var vintern även väldigt förjävlig med snökaos och extrem kyla, precis som en klassisk svensk vinter. Så det enda som återstår att se är om den milda vintern kommer påverka vår sommar, det hoppas jag inte och jag håller fingrar och tår så hårt jag kan och hoppas att vi får en fin svensk sommmar iår.
Bilder tagna från Här, Här, Här, Här, Här och Här.
svensk sommar