Förbjuder Selfies På Friskis&Svettis Stockholm

Nu har jag kämpat mig igenom ett träningspass för triceps och lite bröst, det gick helt okej, jag hann inte med så många övningar som jag hade velat men bättre än inget i alla fall. Medans jag tränade så kom jag att tänka på en artikel jag läste idag, en kort notis om att Friskis&Svettis Stockholm har bestämt sig för att föbjuda selfies på sina gym, för att ta bort risken för andra att helt ovetandes ska hamna på bilden. Det första jag tänkte på när jag läste rubriken var att det lät lite larvigt, för hur man man förbjuda folk från att ta selfies på sig själva, för det är ju ens rätt att få ta kort på sig själv. Men när jag sedan läste anledningen så tycker jag ändå att förbudet har ett bra syfte. Jag tycker det är okej att man tar selfies på sig själva i omklädningsrummet, men bara om man respekterar personerna som är i rummet samtidigt. När man är ute i gymmet så tycker jag det är mer okej att ta selfies eller bilder, då alla är påklädda och kämpar på mitt sitt. Men om du står framför spegeln i omklädningsrummet, med kameran redo och posen känns perfekt, och så står det en kvinna eller man lite bakom dig och torkar sig torr med en handduk efter duschen så att hon/han blottar mycket av sin kropp, och du ändå väljer att ta ett kort, då är du så oerhört respektlös att jag blir äcklad. När jag tar mina selfies i omklädningsrummet så ser jag alltid till att ingen risker att hamna i bilden, och om det finns någon där, ja då tar jag ingen bild helt enkelt. Om ni känner för att ta en selfie i omklädningsrummet så tänkt för guds skull på personerna som finns i rummet, och respektera att dom är där, fråga dom om det är okej att dom kanske kan gå lite åt sidan eller så kan du kanske gå in på toaletten och fota en massa. Respektera varanda när ni tar selfies, för ingen vill se sig själv halvnaken eller helt naken på internet via en främlings bild.
image
image
image
nej ajg är naken

One Comment