Dagdrömmare

Jag fick upp värsta snygga bilden i huvudet om hur jag skulle vilja vara klädd i ett tidningsreportage om mig och mina framtida företag i framtiden. En snygg, chic, proffsig och kvinnlig outfit som bara osar av företagande och entreprenörskap. Okej, jag dagdrömmer väldigt mycket och jag fantiserar väldigt mycket om min framtid och hur jag vill att den ska vara, men det är något som verkligen motiverar mig till att ta mig dit. Speciellt nu när jag tror så otroligt starkt på mina idéer så vet jag att den framtidsvisionen jag har är möjlig och nåbar. Många kanske vill att man ska minska ner på sina dagdrömmar och tänka mer realistiskt kring livet så att man har rimliga mål för framtiden, men utan mina dagdrömmar och dessa höga mål och visioner om mitt framtida liv så skulle jag bara stå och stampa på samma plats hela tiden, och känna mig lagom. Mina dagdrömmar är min motivation och inspiration, för det är i dom drömmarna som jag kommer på saker, nya knep, idéer, saker som jag vill upptäcka, saker jag vill göra och uppleva, och det är dom drömmarna som gör att jag kan pressa mig själv lite extra för det är dit jag vill. Jag vill göra mina dagdrömmar till min reality. Föreläsningen igår inspirerade mig verkligen, och jag har fått så mycket inspiration och motivation under den senaste tiden som ger mig en bra känsla inombords om att det verkligen är möjligt. Erik, han som föreläste för mitt jobb igår, sa att Sverige är det enda landet i världen där befolkningen har så mycket frihet med sina val att man kan skapa sitt liv precis som man vill. Det fick mig att verkligen vakna till, då måste jag ta vara på den möjligheten som Sverige ger mig och se till att satsa på mina dagdrömmar så att dom slutar vara drömmar och istället blir till min verklighet.
tidningsreportage look
34342_443016633351_993014_n

2 Comments

    • Hej 🙂 tack så mycket , det götör mig glad 🙂
      Ja men visst var dom, jackan/blazern är från Mango, spetstoppen är från GinaTricot, byxorna och armbandet är från H&M och skorna är från Skopunkten 🙂 ha det så bra ^^