Sälja På Loppis

Okej, jag har bestämt mig för att göra ett till försök med att sälja alla mina kläder som jag inte längre använder eller inte längre vill ha, på en loppis. Jag har en stor resväska full med kläder, skor, väskor och accessoarer från tidigare när jag har rensat bland mina kläder och från en tidigare loppis, och sen har jag även en del saker i min garderob som jag också tänkte rensa lite i. Jag tänkte att det är smartare att sälja mina gamla kläder än att slänga dom, det känns väldigt onödigt och dåligt för miljön. Min tanke är att sortera min resväska och min garderob så att jag bara tar med sånt som jag vet har en möjlighet att bi sålt, så att jag slipper släpa med mig så ofantligt mycket saker, och det som jag väljer att inte ta med mig och det som blir över från loppisen tänkte jag sedan skänka till Myrorna. För jag vill bara ha bort allting, tjäna en extra slant och sedan bara bygga upp en helt ny garderob med kläder jag vill ha. Påbörja en ny garderob med en skön, avslappnad, kvinnlig, sexig och kreativ stil. Så nu ska allt bort, så att jag kan fylla på med nytt.
Jag har hittat en loppis som ska ha sina lokaler vid Göta Källare vid Medborgarplatsen. Priserna för ett bord känns helt okej, det är inte för långt eller svårt att ta sig dit, och enligt dom så får dom många besökare, så jag ska nog köpa ett bord och sälja där. Är det någon som kanske vill sälja med mig? Det är alltid roligare att vara två ^^
image