Köpstopp!!

Har precis kommit tillbaka till jobbet efter ett biceps & ryggpass på gymmet. Det gick inte så bra som jag ville, jag körde slut på mina muskler så det var bra, men jag märkte även att jag har blivit svagare och det var inte lika kul efter flera månaders träning. Det kanske beror på att jag hade en dålig dag idag med en trött kropp, jag hoppas det för det är inte kul att bli svagare när man liksom tränar för att bli starkare. Men jag tränade i alla fall och som jag alltid brukar säga så är det bättre att träna och ha ett lite sämre träningspass än att inte ha tränat alls. All träning är bra.
Men nog om det, jag har bestämt mig för att ha ett köpstopp i någon/några månader, alltså ingen shopping om det inte är absolut nödvändigt. Anledning till detta förbudet är för att spara pengar till både min efterlängtade New York & Las Vegas resa med min älskling, men även för att spara pengar till sommaren och alla mina aktiviteter jag vill göra. Om ni kommer ihåg så hade jag samma förbud förra året, där jag skulle sluta internetshoppa kläder som jag inte ens kommer använda, då jag shoppade mest för shoppingens skull, för känslan den gav mig. Helt onödigt och onödiga pengar kastades i sjön. Så nu tänkte jag ge mig ett sånt förbud igen. Jag hittar ändå inga kläder att shoppa så då kan jag lika gärna ha ett shoppingstopp (om (det är ett stort OM då) jag inte hittar något som jag verkligen vill ha och som sitter så perfekt att det är ödet att ha det plagget), ingen internetshopping, ingen spontanshopping och jag får bara handla saker om jag verkligen måste (som t ex. mat). Jag ska se till att spara så mycket jag kan så att jag kan ha extra kul i vår och sommar, med en weekend, roliga aktiviteter, summerburst osv, och så att jag även kan ha det riktigt nice i USA sen till hösten. Här ska det sparas!
wpid-20140211_144626.jpg
wpid-20140211_144515.jpg
wpid-20140211_144512.jpg