Ett Glas Vatten

God morgon god morgon, jag sitter på jobbet just nu och har fått i mig mitt obligatoriska glas vatten som sätter igång min kropp. Jag måste alltid börja dagen med ett glas vatten, för det sätter igång maskineriet där inne och får mig att vakna till. Jag tycker även det är lite roligt hur man känner vattnet rinna ner längs med strupen, det blir så kallt och så uppfriskande på samma gång. Vatten är verkligen något av det godaste och bästa som finns, det väcker min kropp både på insidan och på utsidan, att skölja av ansiktet på morgonen med kallt vatten är perfekt för att få mig att vakna till. Mina trötta ögon piggnar till av det, så jag tar alltid kallt vatten istället för ljummet eller varmt, för det känns uppfriskande för huden.
I vilken temperatur gillar ni att skölja av ansiktet med? Kallt, ljummet eller varmt? 🙂
vatten-2