Helgen Tog Slut Alldeles För Fort

Japp, precis som alla helger som man har njutit, slappat och underhållit sig förbi så tar dom slut alldeles för fort, nästan sorgligt fort. Innan man vet ordet av det så är det söndag eftermiddag och man börjar långsamt inse att helgen tar slut om några timmar, och om några timmar och efter en natts sömn så böjar en ny arbetsvecka. Men vad gör det, en arbetsvecka gör helgerna mer speciella och man njuter mer av en helg efter en veckas hårt arbete, oavsett om man väljer att bra ta det lugnt eller fylla den med en massa aktiviteter. Det gjorde jag denna gången, hela min helg var full av aktiviteter och det har varit väldigt mysigt och trevligt. Jag hade en mysig mamma-dotter dag i lördags med lite shopping, fika, besök på Bazaren och lite kvalitets tid med mamsen. Sen direkt efter det så hade jag en datekväll med min kärlek med middag på Texas Longhorn, och sedan bio där vi såg The Secret Life Of Walter Mitty. Det var en riktigt bra film som jag kan rekommendera, en fin berättelse om hur en händelse leder till en annan, om hur en man vars liv består av att stå i bakgrunden och dagdrömma, helt plötsligt ger sig ut på sin livs resa och förändrar sig tillvaro till det bättre. En varm berättelse, så gå och se den. Som ni läste igår så var jag som sagt på Acadermiamässan i Kista och lärde mig mer om skönhet, ska berätta mer om den i ett annat inlägg. Så det här har varit en bra helg, och jag ser redan framemot nästa helg.
image
image
image