Acadermia

En mässa i skönhetens tecken låter väl toppen, så det var med nyfikna sinnen som jag och Lotta tog oss till Kistamässan i det ruskiga vädret igår morse för att få en hög dos av skönhet och anti-aging. Tips och hjälp inom det området kan man aldrig få för mycket av så vi kände oss som små svampar som var redo att suga åt oss tips om trender och skönhet. Om jag ska vara ärlig så riktade sig mässan kanske inte till oss till 100%, snarare så var nog 20% var riktade till oss då mässan fokuserade mycket på anti-aging, fillers, oprationer och andra skönhetsingrepp, Ett område som jag personligen inte känner att jag är intresserad och öppen för riktigt ännu. Men trots en lokal full med monters med skönhetskliniker och massa operationer så hade dom ändå en del montrar som handlade om vanlig skönhetsvård och naglar som jag och Lotta drogs till. Lotta genomförde en hudanalys så att hon nu vet hur hennes hy mår och vad den behöver, hon gjorde en snabb ögonundersökning och deltog i en tävling där hon VANN EN ÖGONLASEROPERATION!!! värd ca 30000 kr!!! Helt sick vilken tur hon har, ett stort grattis, det är du värd 😀 Vi satt på en föreläsning där en ögonläkare pratade om just ögonlaser och hur det går till osv, och det såg väldigt läskigt ut när han visade dom rörliga bilderna på hur de olika teknikerna går till. Läskigt, jag hade nog inte vågat göra en sådan operation då det för mig är ett så känsligt område att hålla på att peta på, och att dessutom göra en ögonopertion – scsry. Men det var intressant att höra och det kommer bli så kul för Lotta att få genomföra en ögonlaseroperation och slippa sina glasögon. Innan föreläsningen så satte vi oss vid deras champagnebar med ett glas mousserande och åt en varsin chokladtryffel och snackade en massa om allt som hänt sedan vi sist sågs, det var innan nyår vi sist sågs så vi hade mycket att ta igen. Tiden går så fort.
Trots att mässan inte riktade sig så mycket till oss så var det ändå väldigt trevligt och ett mysigt sätt att umgås och spendera sin söndag med. Jag lyckades få med mig en produkt från mässan + goodiebagen då, och det var en rengöringsborste från Babor som man ska använda efter sin rengöring och som ska ta bort ännu mer smuts. Det ska bli spännande att testa, och jag ska även ge er en recension.
Bilderna är en blandning från min mobil och från Lottas systemkamera, ni lär nog märka vilka bilder som tillhör vilka haha 😉
20140209_105331
20140209_142001
DSC_1637
DSC_1611
DSC_1682
DSC_1631
DSC_1703
DSC_1698
DSC_1695