Mysdag Med Mamma

Vilken mysig lördags eftermiddag jag har haft med mamma. Vi började dagen med ett besök till Bazaren där jag fick mycket inspiration, tips och hjälpsamma råd för att ta första steget med mina ideer. Nu blir jag bara mer taggad till att börja skapa och göra verklighet av mina tankar som flyger runt i huvudet, för det är som dom säger; tror man på sin ide så ska man kämpa för det, oavsett vad andra säger så ska man fortsätta kämpa och det ska jag göra då jag tror så otroligt mycket på det jag har kommit på. Är så exited över det, ihhh! Jag kände då för att unna mig lite shopping så det blev ett par högklackade skor (tänka sig att jag köpte ett par högklackade skor, av helt egen vilja 🙂 ) men skorna var ändå väldigt bekväma och snygga (visar bild sen när jag kommer hem) så jag slog till. Ska gå med dom lite hemma så fötterna vänjer sig. Hittade även en jacka/kofta jag skulle vilja ha men ska fundera lite på det. Efter lite shopping, fönstershopping och turen vid Bazaren så kände vi oss lite trötta och hungriga så vi satte oss på Espresso House vid NK och pratade lite utbildningar, livet och lite blandade saker och drack en Chai-latte och en åt chokladmuffins till det. Det var supergott, det var ett tag sen jag drack en chai-latte så jag befann mig i chai-latte himlen under fikat, yummie! Jag har haft en väldigt mysig dag med mamsen och nu är det dags att ha en mysig kväll med min älskling. Det blir en mysig datekväll med middag och bio, The Secret Life Of Walter Mitty ska vi se. Ha en trevlig lördagskväll 🙂
image
image
image
image