TGIF

”God” morgon alla fina, är allt bra med er? Med mig är det bra och jag är så otroligt glad trots att jag har haft en riktigt kass morgon. Jag och min äskling har nämligen börjat ta dom första stegen mot vår resa i höst, men mer om det lite senare. Jag vet inte om det beror på att jag nu märker att New York & Las Vegas resan verkligen kommer bli av, att vi har hittat grymma hotel (speciellt det i Las Vegas, det hotellet är helt sick), lyckats få riktigt bra biljetter till Mr Olympia och att det kommer bli en otroligt bra resa; för jag har haft väldigt svårt att sova de senaste 3 dagarna. Jag ligger verkligen och tänker konstant på resan, om allt vi ska göra, hur jag ska klä mig, allt jag ska shoppa, hur det kommer vara, allt jag ska fota osv. Allt det tänker jag på redan nu, och jag tror att det håller mig vaken om nätterna då min hjärna går på högvarv. But who can blame me, USA och New York är ju mitt drömresemål och att jag nu äntligen planerar för att ta mig dit; hur kan jag liksom inte vara glad och fylla mitt huvud med tankar om det? Jag längtar verkligen sjukt mycket och jag kommer ha fjärilar i magen fram tills vi åker den 10 september, iiihhhhhh!
Det verkar vara lite problem med mitt Wi-Fi så kommer inte ut på internet via mobilen, något som gör det svårt för mig att lägga upp bilder, så jag lägger upp en bild som jag hittade på google istället.
city-love-new-york-quotes-Favim.com-540426_